На 1 април е Новолунието в знака Овен, първото огнено новолуние,

...
На 1 април е Новолунието в знака Овен, първото огнено новолуние,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 март до 3 април

На 1 април е Новолунието в знака Овен, първото огнено новолуние, което слага началото на дейния интервал, подобаващ за дейности.

Дните до новолунието са подобаващи за нанасяне на последни финални линии, свързани с дотъкмяване, завършване на стартирани действия, планове. Това са дни за дейна подготовка за новото. Общата енергетика през седмица е нестабилна.  Преразпределение, разбъркване на пластове и пригаждане към изменящите се условия за опазване на съществуващото. Сериозните промени в региона на стопанската система и политиката на международно равнище не престават.

Седмицата ще бъде белязана от сериозна смяна във финансовия бранш.  Решаване на въпроси, свързани с финансовата непоклатимост, реда и оцеляването ще бъдат водещи. Ще се усилва напрежението в междуличностните връзки.

Овенът е първият знак, знак на водачество, само че по време на преноса на слънцето през знака, се усилват гнева, недоволството и експанзията.

Накъде ще насочим дейностите си? Това ще бъде един от главните въпроси, а определената посока ще повлияе върху развоя на събитията до идващото пролетно равноденствие. Изискват се самообладание, деликатно претегляне на събитията и дълновидност.

ОВЕН

Дейни и дейни, с готовност за реализиране на нови резултати. Навлизате в интервал, в който можете да сбъднете и най-смелите си фантазии. Сега задавате посока за цялата година до идващото пролетно равноденствие. Освен поддръжката на звездите получавате и поддръжката на вашия кръг от другари, съидейници, почитатели или настойници. Във ваша изгода ще бъде да се предпазвате от импулсивни и прибързани дейности, да се вслушвате в препоръките на авторитетни персони, да извършите разбор и по-късно да се насочите към дейни дейности. Седмицата е подобаваща да поставите ново начало в едно или друго направление, само че по-голяма мощ и убеденост или изясненост ще имате след 1 април. Дотогава приключете стартирани планове, сложете завършек на действия или партньорства, които са изчерпали своето предопределение. Този метод ще ви освободи пространство за новото, което идва в живота ви. Бъдете премерени в рисковете, вслушвайте се в мощната си вътрешен глас.

ТЕЛЕЦ

Динамиката продължава. Продължете с тези дейности, които ви носят непоклатимост и сигурност. Натовареният работен график, напрегнатите взаимоотношения ви носят в допълнение напрежение. Слънцето в знака Овен ще задейства нови процеси, а това в допълнение ще ви извади от положението ви на вътрешно успокоение. Ако това е по този начин, ще се наложи да постигнете баланс сред работа и отмора. През тази седмица преразгледайте живота си, намерете време за изолиране и разграничаване от ежедневните ви каузи и преценете по какъв начин ще продължите след новолунието в Овен, което е на 1 април. През тази и идната седмица ще можете да задвижите смяната, която желаете в едно или друго направление отдавна. Информационният поток, който доближава до вас или вашите другари, съидейници могат да бъдат проводник на нови благоприятни условия и оферти. Бъдете деликатни в разноските и финансовите интервенции. Избягвайте непотребни финансови опасности.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на висока обществена интензивност, известност и триумф. До новолунието в Овен, което е на 1 април имате чудесната опция да освободите пространство за нова активност, план, концепция, партньорство. Това новолуние е подкрепящо ви и многообещаващо. Приемете тази седмица като подготовка за сполучлив старт. Продължете с тези действия, които до момента ви носят непоклатимост или триумф. Насочете вниманието си към нещо ново, изобретателно, което ще внесе уголемение в активността ви. Периодът е подкрепящ ви в основаването на нови планове, свързани с цели и развиване в бъдеще, образования, научно-изследователска активност, пътешествия.  Възползвайте се в оптималната степен от поддръжката на звездите, действайте в посока реализиране на вашите цели, това ще усили възможностите ви за разцвет. И през тази седмица се постанова да бъдете  предпазливи,  предпазвайте се от спорове, неналичието ви на самообладание може да докара до неверни решения. Неправилни догатки, заблуди или интриги могат да нарушат доверието сред вас и сътрудници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР